Prilagođeno pretraživanje

Tuesday, October 25, 2011

Govedji odrezak s povrcem

Potrebno (za 4 osobe):

400 g sargarepe
2 crvene paprike
glavica crnog luka
4 cena bijelog luka
4 govedja odreska (po 150 g)
so
biber
2 kasike maslinovog ulja
2 kasicice secera u prahu

Priprema:

1. Povrce narezite na tracice, a obje vrste luka na kriske.Bijeli luk oljustite.
2. Meso posusite krpom ili papirnim ubrusom, pobiberite i jako przite na kasiki vrelog ulja.Smanjite vatru pa ih onda przite jos po 2-3 minuta sa svake strane.Izvadite ih, posolite i drzite na toplom.
3. Na preostalom ulju u istom tiganju przite pripremljeno povrce 5-8 minuta.Pospite ga secerom u prahu, posolite, pobiberite i servirajte s odreskom.

No comments:

Recepti Headline Animator