Potrebno:
450 g brasna
270 g maslaca
120 g secera
marmelada
vanilin secer
Priprema:
1. Od brasna, maslaca i secera umijesiti glatko tijesto pa ga ostaviti 30 minuta da stoji na hladnom mijestu, zatim ga oklagijom razviti na 0,5 cm debljine i potom modlom vaditi kolacice i peci ih na temperaturi od 180 °C.
2. Pecene kolacice, dok su jos topli, premazati marmeladom od jagoda ili malina i spajati po dva.Gotove kolacice posipati secerom u prahu.
450 g brasna
270 g maslaca
120 g secera
marmelada
vanilin secer
Priprema:
1. Od brasna, maslaca i secera umijesiti glatko tijesto pa ga ostaviti 30 minuta da stoji na hladnom mijestu, zatim ga oklagijom razviti na 0,5 cm debljine i potom modlom vaditi kolacice i peci ih na temperaturi od 180 °C.
2. Pecene kolacice, dok su jos topli, premazati marmeladom od jagoda ili malina i spajati po dva.Gotove kolacice posipati secerom u prahu.
No comments:
Post a Comment