Potrebno (za 1 osobu):
100 g bifteka
130 g zutog punomasnog sira
10 g gorgonzole
50 g kiselih krastavcica
malo bibera
so
2-3 kore za pitu
neutralna pavlaka
Priprema:
Biftek, 100 g sira i kisele krastavcice isjeckajte na kockice.Zatim sve podijelite na 2-3 dijela pa umotajte u kore tako da svaka od njih izgleda kao sarmica.Poredajte ih u vatrostalnu posudu pa ih premazite manjom kolicinom neutralne pavlake.Narendajte 30 g sira i gorgonzolu, a na kraju sve zalijte preostalom pavlakom.Pecite 10-ak minuta u rerni na temperaturi od 200 °C.
100 g bifteka
130 g zutog punomasnog sira
10 g gorgonzole
50 g kiselih krastavcica
malo bibera
so
2-3 kore za pitu
neutralna pavlaka
Priprema:
Biftek, 100 g sira i kisele krastavcice isjeckajte na kockice.Zatim sve podijelite na 2-3 dijela pa umotajte u kore tako da svaka od njih izgleda kao sarmica.Poredajte ih u vatrostalnu posudu pa ih premazite manjom kolicinom neutralne pavlake.Narendajte 30 g sira i gorgonzolu, a na kraju sve zalijte preostalom pavlakom.Pecite 10-ak minuta u rerni na temperaturi od 200 °C.
No comments:
Post a Comment