Potrebno:
4 dl kisele pavlake
8 kasika secera
2 kesice vanilin secera
200 g piskota
500 g jagoda
300 g slaga
Priprema:
Umutiti kiselu pavlaku sa secerom i vanilin secerom.Piskote poprskati vodom, poredati 1/3 na tanjir za posluzivanje, premazati 1/2 zasecerene kisele pavlake, rasporediti polovinu pripremljenih jagoda, premazati 1/4 umucenog slaga.Ponovo rasporediti piskote poprskane vodom, namazati drugom polovinom pavlake, rasporediti preostale jagode.Cijelu tortu premazati slagom.Drzati u frizideru.
4 dl kisele pavlake
8 kasika secera
2 kesice vanilin secera
200 g piskota
500 g jagoda
300 g slaga
Priprema:
Umutiti kiselu pavlaku sa secerom i vanilin secerom.Piskote poprskati vodom, poredati 1/3 na tanjir za posluzivanje, premazati 1/2 zasecerene kisele pavlake, rasporediti polovinu pripremljenih jagoda, premazati 1/4 umucenog slaga.Ponovo rasporediti piskote poprskane vodom, namazati drugom polovinom pavlake, rasporediti preostale jagode.Cijelu tortu premazati slagom.Drzati u frizideru.
No comments:
Post a Comment