Potrebno:
1 konzerva graska
1,2 l vode
2 povrtne kocke
pola kasicice karija
prstohvat bijelog bibera
1 kasika psenicnih klica
1 kasika mljevenih jecmenih pahuljica
1 kasika mljevenih zobenih pahuljica
50 g grozdjica
100 ml vrhnja za kuhanje
Za posluzivanje:
3 kasike suncokretovih sjemenki
Priprema:
1. Grasak ocijedite i stavite u prokuhanu vodu, dodajte kocke, kari i biber.
2. Kad supa zakuha, umijesajte klice, pahuljice i grozdjice i kuhajte jos 10-ak minuta.
3. Na kraju umijesajte vrhnje.
Posluzivanje:
Posluzite sa suncokretovim sjemenkama.
1 konzerva graska
1,2 l vode
2 povrtne kocke
pola kasicice karija
prstohvat bijelog bibera
1 kasika psenicnih klica
1 kasika mljevenih jecmenih pahuljica
1 kasika mljevenih zobenih pahuljica
50 g grozdjica
100 ml vrhnja za kuhanje
Za posluzivanje:
3 kasike suncokretovih sjemenki
Priprema:
1. Grasak ocijedite i stavite u prokuhanu vodu, dodajte kocke, kari i biber.
2. Kad supa zakuha, umijesajte klice, pahuljice i grozdjice i kuhajte jos 10-ak minuta.
3. Na kraju umijesajte vrhnje.
Posluzivanje:
Posluzite sa suncokretovim sjemenkama.
No comments:
Post a Comment