Potrebno (za 4 osobe):
100 g kiselice
100 g zelene salate
100 g oguljenog i narezanog krompira
50 g persuna 50 g maslaca
600 ml kokosjeg temeljca
40 kasike vrhnja za kuhanje
Priprema:
Kiselicu, zelenu salatu i persun operite, a zati osusite i grubo isjeckajte.Maslac zagrijte u teskoj tavi, pa dodajte kiselicu, zelenu salatu i persun.Lagano pirjajte oko 5 minuta, pa dodajte krompir.Sve dobro promjesajte pa preko izlijte zagrijani temeljac.Pokrijte i lagano kihajte 25 minuta.Stavite u mikser ili sameljite u mlinu za hranu.Vratite u tavu i lagano zagrijavajte, da ne prekipi.Prije posluzivanja dodajte vrhnje.
100 g kiselice
100 g zelene salate
100 g oguljenog i narezanog krompira
50 g persuna 50 g maslaca
600 ml kokosjeg temeljca
40 kasike vrhnja za kuhanje
Priprema:
Kiselicu, zelenu salatu i persun operite, a zati osusite i grubo isjeckajte.Maslac zagrijte u teskoj tavi, pa dodajte kiselicu, zelenu salatu i persun.Lagano pirjajte oko 5 minuta, pa dodajte krompir.Sve dobro promjesajte pa preko izlijte zagrijani temeljac.Pokrijte i lagano kihajte 25 minuta.Stavite u mikser ili sameljite u mlinu za hranu.Vratite u tavu i lagano zagrijavajte, da ne prekipi.Prije posluzivanja dodajte vrhnje.
No comments:
Post a Comment