Potrebno:
2 kasike ulja
250 g pileceg filea
1 l vode
450 g povrca (karfiol, brokula, mrkva, persun, celer)
so
100 ml pasiranog paradajza
Priprema:
1. Na zagrijanom ulju popecite piletinu na male kockice.
2. Zalijte vodom i kada voda prokuha, dodajte zamrznuto povrce i so te kuhajte 10-ak minuta na laganoj vatri.
3. Na kraju dodajte pasirani paradajz.
2 kasike ulja
250 g pileceg filea
1 l vode
450 g povrca (karfiol, brokula, mrkva, persun, celer)
so
100 ml pasiranog paradajza
Priprema:
1. Na zagrijanom ulju popecite piletinu na male kockice.
2. Zalijte vodom i kada voda prokuha, dodajte zamrznuto povrce i so te kuhajte 10-ak minuta na laganoj vatri.
3. Na kraju dodajte pasirani paradajz.
No comments:
Post a Comment