Potrebno:
350 g širokih rezanaca
2 kašike ulja
80 g suhog mesa
crvena mljevena paprika
250 g svježeg kravljeg sira
200 ml kiselog vrhnja
so
Priprema:
350 g širokih rezanaca
2 kašike ulja
80 g suhog mesa
crvena mljevena paprika
250 g svježeg kravljeg sira
200 ml kiselog vrhnja
so
Priprema:
- Rezance skuhajte u slanoj vodi.
- Na ulju popecite suho meso narezano na kocke, dodajte ocijeđene rezance i pospite ih crvenom paprikom.
- Sve dobro promiješajte, ostavite da se rezanci dobro ugriju, zatim lagano umiješajte protisnuti (propasirani) sir, pa sve istresite u namašćenu vatrostalnu posudu.
- Po tome prelijte vrhnje koje ste malo posolili i zapecite u pećnici na 200°C oko 20 minuta.
Posluzivanje:
Uz ovo jelo možete poslužiti zelenu salatu.
Savjet:
Tjesteninu nemojte skuhati do kraja jer ćete je još termički obrađivati u pećnici.
Uz ovo jelo možete poslužiti zelenu salatu.
Savjet:
Tjesteninu nemojte skuhati do kraja jer ćete je još termički obrađivati u pećnici.
No comments:
Post a Comment