Prilagođeno pretraživanje

Friday, November 16, 2007

Juha od bijele ribe

Potrebno (za 4 osobe):

25 dag očišćene sitne bijele ribe(bez kostiju)
40 dag povrća za juhu
6 dag kiselog vrhnja(do 12 % mliječne masnoće,4 velike žlice)
Veliku žlicu sjeckanog lišća peršina
Prstohvat sitno sjeckanog ruzmarina.

Priprema:

U 6 dl vode dodajte očišćenu ribu(bez kostiju) i zelenje za juhu.
Kada su povrće i riba kuhani,juhu procijedite.Ribu i povrće protisnite(propasirajte) i vratite u juhu.Prije posluživanja dodajte kiselo vrhnje i sjeckano lišće peršina.
Ukupne masnoće:9 g
Zasićene masnoće:1 g
Kolesterol:43 mg
Kalij:261 mg
Natrij:13 mg
Ukupni ugljikohidrati:8 g
Dijetna vlakna:4 g
Šećer(monosaharid):8 g
Bjelančevine:14 g

No comments:

Recepti Headline Animator